Nemokamas pristatymas perkant už €40 🚚

UBR Team apie ilgaamžę stiklų dangą ir nuotaikas matant jos efektą


UBR Team savo Youtube kanale papasakoja apie Ombrello Hydrophobic Glass Coating ilgaamžę stiklų apsaugą bei paaiškina kodėl ji yra naudinga.

Ombrello Hydrophobic Glass Coating yra inovatyvi ir hidrofobinė nano danga stiklui. Jos sluoksnis užtikrina geresnį matomumą blogomis oro sąlygomis bei sumažina nelaimingų atsitikimų riziką. Ši danga sukurta automobilių stiklų apsaugai, tačiau puikiai gali būti panaudojama ir kitose srityse, kaip dušo kabinos, motociklo šalmai ar plaukimo akiniai.
Kai tik vandens lašai turės kontaką su Ombrello Hydrophobic Glass Coating danga padengtu stiklu, jie suformuos rutulio pavidalo (sferinį) lašą. Dėl 115 laipsnių kontakto kampo ir gravitacijos bei oro įtakos šie vandens lašai tiesiog nuriedės nuo priekinio stiklo, kartu nusinešdami esamas nešvarumų daleles.
Savaiminis vandens ir purvo greitas pasišalinimas užtikrina skaidrų vaizdą net blogiausiomis oro sąlygomis. Tai tampa akivaizdu važiuojant 60 km/h greičiu neįjungus valytuvų.
Produktas užtikrina priekinio stiklo apsaugą iki 12 mėnesių arba 20 tūkst. kilometrų. Danga išlieka veiksni po daugybės plovimų ir yra atspari šarmų bei tirpiklių poveikiui.
Dangos efektyvus tarnavimo laikas yra net 6 kartus ilgesnis nei panašių produktų, todėl jos sudėtis ir gamybos technologija yra patentuoti.

Pilną Youtube video žiūrėkite čia